vineri, 11 ianuarie 2013

Proiectul nostru eTwinning Happy kid thoughts (prezentare)


    Încă de la sfârșitul anului trecut ne-am dorit să creăm și să derulăm în cadrul școlii noastre un proiect eTwinning și astfel a apărut Gânduri fericite de copil cu 19 parteneri din România, Suedia, Polonia, Turcia, Italia, Franța, Estonia.
    Ne-am propus să realizăm un proiect scurt ca timp de lucru în care să ne cunoaștem, exprimându-ne folosind limba națională și limba engleză, să încurajăm colaborarea între elevi,  să ne îmbunătățim abilitățile de utilizare a noilor tehnologii, să adunăm pentru o revistă cât mai multe gânduri care îi fac fericiți pe copii, gânduri exprimate prin cuvinte sau cu ajutorul pensulei și, nu în ultimul rând, SĂ NE DISTRĂM. Astfel, arta stă alături de informatică, limbi străine și lucru manual, iar piticii de la grădiniță din atâtea țări lângă cei mai mari.
    În plus, avem la dispoziție o gamă întreagă de instrumente utile: e-mail, PowerPoint, programe video și foto, scannere, desene, poze, TwinSpace, blogurile școlilor implicate și nu numai. Sperăm că vom reuși în acest an să ne uităm cu mândrie la revista-rezultat. Materialele realizate până acum în cadrul proiectului se regăsesc la următorul link:
http://new-twinspace.etwinning.net/c/portal/layout?p_l_id=18319862