marți, 20 martie 2012

Ce a mai făcut d-l Goe

    În caz că nu ați fost foarte curioși de ceea ce s-a întâmplat cu personajul d-l Goe după ce s-a terminat frumoasa schiță, ne-am gândit să vă aducem câteva variante scurte propuse de elevii clasei a V-a:

   „Goe ar vrea să termine școala la București, să ajungă mai departe și să se facă președinte” (Gabriela)
 
     „După ce a dat corigența, Goe a devenit un mare matematician și a predat o materie foarte ușoară. Copiii o știau numai din ascultat și se prindeau pe loc de lecție, o ziceau ca apa a doua zi. Luau note numai  de 9 și de 10.” (Ionuț)
 
    „După câțiva ani, Goe nu a mai rămas repetent, a avut note numai de 10 și era mai ascultător. În sat la el, a ajuns primar respectuos, frumos și excelent. Mam'mare, mamițica și tanti Mița erau mândre de d-l Goe.” (Andreea)

     „Goe a ajuns la București unde doamnele au rămas fără bani și au trebuit să plece în fiecare zi la muncă. Deoarece doamnele nu au vrut ca băiatul să rămână singur, l-au lăsat cu o dădacă care l-a cumințit de tot. Când a crescut mare, s-a gândit: <Dacă mi-au plăcut atât de mult marinarii când eram mic, să mă fac marinar>. Goe și-a cumpărat un costum de marinar și în scurt timp a devenit chiar căpitanul unei corăbii.” (Cristina)

    Sperăm că v-au plăcut variantele noastre!